сряда, 12 юни 2013 г.

ТАЛАСЪМИЯ 2013, сборници от конкурсите и други благинки

Задава се чисто нова Таласъмия. Тя отново ще се проведе на Старозагорските минерални бани в периода от 21 до 23 юни. Програмата, както и подробности около събитието можете да намерите на Фейсбук страницата на таласъмите. Тази година са поканени доста гости, които ще представят много интересни произведения, свързани с любимия на всички ни жанр. 

Тази година ще имам удоволствието да представя, съвместно с организаторите, романа си "Славянски хроники", както и чисто новия сборник с разкази "Таласъмия 2010-2011". В него ще бъдат включени следните произведения:

Божидар Грозданов – Деветте ключа
Васил Попов – Земя като решето
Христина Търпанова - Да дочакаш края
Коста Сивов – Вовин
Георги Костадинов – Вятър от обърнато листо
Калоян Захариев – За мишките и змейовете
Дамян Денев – Последния шаман
Добромир Ралев – Разковниче
Иван Хазъров – Шестият граал


Както всяка година подборката е уникална и ще се хареса на феновете на фентъзито, особено на тези, които уважават българската митология. Сборникът и романът могат да бъдат закупени на Таласъмията в посочения период. Съвсем скоро ще бъдат обявени и цените. За допълнителна информация моля да ми пишете на мейла (nicksson@abv.bg).  

Можете да ме забележите и в още едно представяне, това на Явор Цанев, на новия му сборник с разкази "Странноприемницата" и списанието за българска фантастика "Дракус" на 22 юни на Таласъмията. Доколкото разбрах от издателя на тези прекрасни издания ще има много интересни промоции.

За хората, които имат интерес към сборниците от конкурсите "Таласъмия", организаторите ми предоставиха бройки, така че всеки, който иска да се сдобие с тях, може да ми пише. Ето и информация за наличните издания:




ТАЛАСЪМИЯ 2002 - цена 6 лв

Съдържание

  1. Какавидата - Йоан Владимир - с. 9-42
  2. Луната спи - Кира Валери - с. 43-92
  3. Четиринайсетият конник - Мартин Петков - с. 93-116
  4. Ако откраднеш драконче - Георги Малинов - с. 117-130
  5. Триптих за лампата - Йоан Владимир - с. 131-156
  6. Натемия - Ивайло Иванов - с. 157-170
  7. Историята на разказвача - Борис Воденичаров - с. 171-184
  8. Двойното раждане на Мустафа Елван - Стефан Стоянов - с. 185-198
  9. Ръкописът - Кирил Добрев - с. 199-226
  10. Лято за зимнина - Николай Теллалов - с. 227-235



ТАЛАСЪМИЯ 2004 - цена 6 лв



ТАЛАСЪМИЯ 2008-9 - цена 9 лв

Съдържание



Последният сборник можете да го получите с автограф от мен (при желание!). Освен на Таласъмията, можете да ме видите на 21 юни в библиотеката "Захарий Княжески" в Стара Загора на представянето на книгата "Странноприемницата" и на списание "Дракус" на Явор Цанев. В момента още се доуточнява точния час на събитието. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар